MASIH GUNA TEKNIK MARKETING YANG KIAN PUPUS?

GAME MARKETING DAH BERUBAH! DAN INI LAH PENYELAMATNYA!

Kenapa Anda Perlu Buat Content Marketing?


Hai saya Ammar Zahar. Saya buat bisnes sejak tahun 2006 lagi. Kini saya dikenali sebagai pengasas dan CEO kepada Jootawan, Ronella, dan juga Andter.

Tahun ni, saya saksikan ramai orang mengeluh, depress, dan ada yang tersungkur bisnes dia. Punca utama adalah kerana tak mengikut perubahan semasa.

Dulu bisnes mudah je nak naik. Beli iklan kat suratkhabar, TV, radio, maka meletuplah bisnes. Ini yang saya buat dulu.

Tapi sekarang tak lagi. Kerana dah tak ada orang beli suratkhabar, tengok iklan TV, dan baca majalah.

Orang bukannya tak tengok hiburan, tak baca berita, tapi orang dah beralih ke INTERNET sampaikan Melodi, TV3, Metro pun terpaksa mengambil sumber tulisan, video di INTERNET untuk jadi bahan content mereka

Kenapa Tak FOKUS Naikkan Iklan FB Je?

Kos iklan FB semakin mahal. Dulu 2013 saya spend 1 sen untuk naik LIKE. Sekarang, member saya yang otai taraf sifu-sifu ads share dengan saya, kos naik RM 2 nak dapat 1 LIKE!. Leads dulu 10 sen je dapat 1 lead. Sekarang, cecah RM 5 pun dah bersyukur! Tahun demi tahun akan semakin naik!


Pembeli sekarang dah makin bijak. Kesan ekonomi yang jatuh, pembeli semakin memilih untuk membeli. Diorang hanya akan beli daripada jenama yang dia kenal dan percaya saja. SERTA MURAH! Itu yang ramai dah beli kat Shopee. Masalahnya, kat Shopee pun berlambak seller dari tanah besar China buang harga.


Saya dah cuba buat iklan FB kat satu page saya yang kurang content dia, saya dapati ROI negatif! Bukan saja tak balik modal, malah rugi RM 500! Bila saya buat iklan dekat page yang akti update content, bukan saja murah! Malah iklan tu banyak gila sales!

Saya Dapat Lebih RM 170,000+ SEBULAN Dengan Buat Content Marketing Secara PERCUMA!

Bukan saja buat Content Marketing ni kita boleh dapat kos iklan di Internet macam FB dan Google Ads dengan murah, malah, kita TAK PERLU bayar IKLAN pun tak apa!


Tengok saja YouTube saya. YouTube ni saya start fresh! Sebelum ni saya guna channel YouTube ni hanya untuk upload video keluarga je (saya dah set private tu). 

Saya start sekitar bulan Ogos, upload hamir setiap hari, tiada ads tapi saya berjaya dapat lebih 100 subscriber (sikit je nampaknya kan?) tapi banyak PM saya dapat untuk membeli produk saya! 

Walaupun saya tak menjual dalam video-video ni!

Itu yang saya terus upload je setiap hari!

Saya tak nak tunjuk screenshot hasil saya kerana bagi saya ianya Private n Confidential. Tapi saya ada tunjuk dekat student-student coaching saya yang memang saya dah suruh ubah game marketing diorang kepada Content Marketing!

Sekarang masa untuk saya share dengan anda pula pasal strategi Content Marketing yang saya gunakan..

Saya BOCORKAN Strategi Content Marketing Saya Kepada Anda!

Saya harap dengan apa yang anda bakal pelajari daripada video course ni, akan menaikkan sales anda! jika anda tak berminat nak buat Content Marketing dan tak minat nak tahu strategi Content Marketing, tak mengapa. 

Tapi jangan menangis kalau FB disapprove iklan anda tiba-tiba, jangan merengek bila kos iklan naik, dan jangan meroyan kalau pesaing anda mula dulu buat content marketing ni. Siapa mula awal dan konsisten, dia lah yang paling untung!

Strategi saya ni sesuai untuk semua dari newbie ke sifu. dari dropship ke founder!

Dapatkan ContX SEKARANG Juga!

Harga ini hanyalah untuk 7 hari terawal sahaja! Jualan akan ditutup 8/11/19! Harga mungkin naik selepas itu!

Hari ini HANYA RM 69 SHJ!

Copyright © Jootawan Group Sdn Bhd. All Rights Reserved.